PackoflexPackoflexPackoflexPackoflexPackoflexPackoflex
Packoflex
Packoflex
Packoflex
     
  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ PACKOFLEX  
 

Packoflex
 
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΛΥΣΤΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ”EXTRUSION COATING” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Η Packoflex ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 2005 από ανθρώπους με όραμα και με 25ετή εμπειρία στο χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας.
Packoflex
Packoflex
Είμαστε διεθνείς προμηθευτές πολυστρωματικών υλικών, και η μόνη μονάδα στην Ελλάδα, που παράγουμε τα προϊόντα μας με την μέθοδο της εξέλασης (extrusion coating). Με τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα πολυστρωματικων υλικών που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας. Σήμερα, πάνω από το 50% της παραγωγής μας εξάγεται στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες.
Τα υλικά που παράγουμε, είναι σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τους κανονισμούς της ΕΕ και είναι κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα καθώς και για επαφή με μη τρόφιμα όπως φάρμακα, φαρμακευτικά κτλ. και συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά.
Κάνουμε εξέλαση (extrusion coating) χρησιμοποιώντας διάφορα πολυμερή όπως PE (πολυαιθυλένιο), PP (πολυπροπυλένιο), PET (πολυεστέρας), SURLYN (της DUPONT ειδικό για φαρμακευτικά), LACQUER( βερνίκι) πάνω σε χαρτί, φιλμ, αλουμίνιο, χαρτόνι κ.α., παρέχοντας επαρκή προστασία ενάντια στην υγρασία, τους υδρατμούς, τα αέρια, τις οσμές, την υπεριώδη ακτινοβολία, τα λίπη κτλ.
Σκοπός της εταιρείας μας είναι να ικανοποιήσουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας με υλικά συσκευασίας υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
Packoflex
     
Packoflex
Packoflex

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Packoflex
Packoflex Packoflex Packoflex Packoflex
Χαρτί / Χαρτόνι με ΡΕ (πολυαιθυλένιο) ή με PP (πολυπροπυλένιο Αλουμινόχαρτο Χάρτινα ποτήρια μιας χρήσης για κρύα ή ζεστά ροφήματα Κουτιά Ψητοπωλείου / Ζαχαροπλαστείου
Packoflex
© 2013 PACKOFLEX - ISO 22000 Certified

created by clevermedia.gr